Segítség online foglaláshoz

1

Az online foglalás csak regisztrált felhasználók számára elérhető szolgáltatás.

2

Bejelentkezés:
Pálya foglaláshoz jelentkezzen be a kapott felhasználónévvel és jelszóval a jobb sarokban található „BEJELENTKEZÉS” gombra kattintva, majd a felugró ablakban adja meg a kért adatokat, ezután kattintson a „BEJELENTKEZÉS” gombra!

3

Kattintson a „FOGLALÁS” menüpontra!

4

Adatok megadása: A név, telefonszám, email cím mező az Ön által megadott adatokkal automatikusan feltöltődik.

5

Megjegyzés: Ha valamilyen megjegyzést szeretne közölni a foglaláshoz, akkor a „Megjegyzés” mezőben megteheti ezt.

6

Alaphelyzetben a foglalási „naptár” felületen az aktuális nap kihasználtsága látható mindkét pálya esetén. A zöld mező a szabad, (foglalható) a piros mező a lefoglalt időszakokat jelzi.

7

Foglalás:

  • Foglalás a mai napra: Ha a mai napra szeretne foglalni válassza ki a kívánt kezdő időpontot és kattintson a megfelelő zöld négyzetre. Ekkor 1 óra időtartam foglalódik, amit naptár feletti narancs színű sávon ellenőrizhet. Ha hosszabb időt szeretne foglalni, akkor az „időtartam” feliratú lehúzható mezőből válassza ki a foglalás hosszát! A módosítást ellenőrizheti a narancs sávon. Maximum 3 óra időtartam foglalható online, ha hosszabb időre van szüksége kérjük hívja a diszpécsert!
  • Foglalás későbbi napra: Ha egy későbbi napra szeretne foglalni a „Kezdő nap” felirat melletti naptár ikonra kattintva kiválaszthatja a kívánt napot. Ekkor a kiválasztott nap foglaltsága látszik a zöld/piros négyzeteken. Az előző módszerrel foglalhat időpontot.
  • Szabad időpont keresése: Ebben az esetben kereshet időben előre szabad időpontot bármelyik pályára. Kattintson a „Válasszon pályát” lehúzható mezőre és válassza ki valamelyik pályát. Ezután 5 napra előre láthatja a kiválasztott pálya foglaltságát. Szintén az ismertetett módon foglalhat időpontot. Ha bal oldalon bármelyik nap dátumára kattint akkor az aznapi foglaltságot láthatja.

8

Kreditek levonása: A lefoglalt időszakok hossza alapján történik a kreditek levonása 1 kredit/óra aránnyal. A levonásra kerülő krediteket a foglalási naptár alatt megjelenő táblázatban láthatja.

9

Foglalás elküldése: Ha ellenőrizte a megfelelő dátumot, pályát, időtartamot, akkor kattintson a képernyő alján található ”FOGLALÁS ELKÜLDÉSE” gombra! Ekkor, amennyiben nem kap hibaüzenetet, a foglalást a rendszer rögzíti és levonja a megfelelő számú kreditet Öntől.

10

Visszaigazolás: A következő képernyőn lát egy összefoglalót a foglalásáról, amit a rendszer automatikusan elküld az Ön email címére.

11

Foglalások követése: A „FOGLALÁS/FOGLALÁSAIM” menüpont alatt bejelentkezés után megtekintheti az aktuális foglalásait. A „Dátum szűrése mezőket kitöltve dátum alapján szűrheti a listát. A „Kredit aktivitás” táblázatban követheti kreditjeinek változását foglalásai alapján. (Csak a 20 legutolsó változás látható a táblázatban)

12

Foglalás visszavonása: Lehetősége van visszavonni foglalását a lefoglalt időpont előtt 6 órával. A FOGLALÁS/FOGLALÁSAIM menüpontra kattintva a táblázatból válassza ki a visszavonni kívánt időpontot és kattintson a narancs színű „Visszavonás” feliratra! Egy tájékoztató ablak értesíti a visszavonásról, majd kreditjei jóváíródnak a számláján, ezt a „Kredit aktivitás” táblázatban ellenőrizheti.