Így készültek…

Kanizsa Teniszcentrum 2022. március 31-én bezár.

Annak érdekében, hogy a változás a Kanizsa Teniszcentrum látogatói számára semmiféle anyagi kárt ne jelentsen, a tulajdonos vállalja, hogy a vásárlástól számított 3 hónapon belül megtéríti a még le nem járt teniszbérletek fel nem használt egységeit a bérlettel rendelkező vendégek számára, amennyiben azt nem tudják március végéig felhasználni.

A Teniszcentrum zárásából adódó bármilyen kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Így készültek a pályáink

A Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont eddig kihasználatlan közel 1200 m2 területén készíttettük el a Teniszközpontot 2011 végén. A vasbeton szerkezetű csarnok épületrészben egy-egy 32,0 m X 14.5 m-es raszterméretű egységet használtunk fel a két teniszpálya kialakítására.

A pályaburkolat anyagául a Latex-ite Acryl Color megoldását választottuk, ez nem túl régóta alkalmazott technológia, Magyarországon alig néhány pálya készült ebből. Maga a burkolati rendszer összesen 10 különböző réteg felhordásából áll össze; a korábban készült kitűnő minőségű ipari beton padló felületi érdesítését követően a rétegrend kiépítése Conkret Primer alapozó felhordásával kezdődött, majd 3 különböző szemcsenagyságú gumi őrleményt tartalmazó vizes bázisú acryl gyanta kötésű rugalmasságot biztosító alap következett.

Maga a pálya 3 önálló rétegben felhordott Latex-ite Acryl Color márkanevű, amerikai gyártású vastag festésből áll és erre jött még a szintén 3 réteg hasonló anyagú vonal festés. Az alkalmazott anyagok környezetbarát vizes oldószeres műgyanta kötésűek. A burkolati rendszer kiépítése majdnem két hétig tartott a kivitelezés összesen hat hetéből. Előtte készült a szárazépítési és festő munkák java, valamint az épületgépészeti szerelés, utána szerelhették a világítási és gyengeáramú elektromos rendszereket.

A pályák átadására december 07-én, az ünnepélyes megnyitóra december 11-én került sor.