PÁLYÁrend

Kanizsa Teniszcentrum 2022. március 31-én bezár.

Annak érdekében, hogy a változás a Kanizsa Teniszcentrum látogatói számára semmiféle anyagi kárt ne jelentsen, a tulajdonos vállalja, hogy a vásárlástól számított 3 hónapon belül megtéríti a még le nem járt teniszbérletek fel nem használt egységeit a bérlettel rendelkező vendégek számára, amennyiben azt nem tudják március végéig felhasználni.

A Teniszcentrum zárásából adódó bármilyen kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

a teniszpálya használati szabályai

1. Nyitva tartás: Jelenleg zárva, a kormányrendeletre tekintettel

2. A pályák bérleti díj fejében vehetők igénybe a mindenkori érvényes árközlés alapján.

3. A pályák igénybevételét a diszpécser pultnál lehet igényelni és befizetni.

4. A pályadíjat előre kell megfizetni és rögzített időtartamra szól. Legkisebb pályaidő 1 óra, mely 30 perces tartamokkal tetszőlegesen növelhető.

5. A teniszpálya kizárólag teniszjátékra használható.

6. A pálya használatához teniszcipő, vagy egyéb sport teremcipő szükséges. Utcai vagy munkacipő használata tilos!

7. A használaton kívüli pályákon a világítás nem működik. A pálya használat megkezdésekor a diszpécser fel- majd a bérelt idő végén lekapcsolja a világítást.

8. A pályát mindenki csak saját felelősségére használhatja.

9. A pálya használatával összefüggésben keletkezett sérülésekért, tenisz felszerelésben keletkezett károkért, amennyiben a sérülés, kár keletkezése nem az üzemeltető, vagy a pálya hibájára vezethető vissza a felelősség a pálya használóját, vagy a sérülés, kár okozóját terheli.

10. A pálya használat során a pályában, vagy a teniszcsarnok egyéb berendezéseiben okozott kárt a rongálónak meg kell térítenie.

11. A teniszpálya nem őrzött terület, ezért az ott őrizetlenül hagyott tárgyakért, felszerelésekért a pálya üzemeltetője felelősséget nem vállal.

12. Kérjük, hogy a pályák területén az étkezést, italfogyasztást, rágógumik használatát mellőzzék.

13. A pályát ért folyadék, étel, sár, rágógumi vagy egyéb szennyeződés esetén kérjük, haladéktalanul értesítse a diszpécsert, aki intézkedik a takarításról. Az értesítés elmulasztása esetén a szennyezőt (szándékosságtól függetlenül) terheli a felelősség az ebből keletkező balesetért, sérülésért, vagy anyagi károsodásért, valamint a szennyező viseli a késedelmes elhárításból eredő többlet költségeket is.

14. Vérző, váladékozó sérüléssel a pályák használata szigorúan tilos!

15. A pálya területére állatokat bevinni tilos!

16. Dohányzás és nyílt láng használata tilos!

17. A teniszpálya folyamatos kamerás megfigyelés alatt áll.

18. A fenti szabályok betartására az Önök testi épsége, biztonsága és a kellemes játékélmény biztosítása érdekében van szükség.

Megértésüket és segítségüket köszönjük!